Fotokonkurrence

Traditionen tro afholder vi igen i år en fotokonkurrence, hvor alle der har været med på en af Akademisk Rejsebureaus rejser i 2017 kan indsende Deres bedste billede fra turen og deltage i konkurrencen om en middag på Restaurant Rusland for to personer til en værdi af 2000 kr.- Middagen består bl.a. af blinier med sort størkaviar, borsjtj, bøf stroganoff og ost.

Andenpladsen er et gavekort på 500 kr.- til Restaurant Rusland og tredjepladsen er et gavekort på 300 kr.- til vores boghandel, a-boghandel.dk.

For at deltage i konkurrencen skal De sende Deres billede til foto@akademiskrejsebureau.dk. Husk at angive Deres navn, hvilken rejse De deltog på og en kort tekst der beskriver billedet. Vi udvælger de 10 bedste fotos, som vil blive offentliggjort på Akademisk Rejsebureaus facebook-side. Vinderen er det billede som efterfølgende får flest "likes".

Deres bidrag skal være indsendt senest fredag d. 13. april, hvorefter billederne vil blive lagt op på Akademisk Rejsebureaus Facebook-side til afstemning. 

Se billeder fra forrige år her.

13/3 
OBS. Vi er blevet opmærksomme på, at der i perioden 10.-13. marts har været en teknisk fejl forbundet med den e-mailadresse, vi har opgivet til indsendelse af bidrag til den annoncerede fotokonkurrence. Denne fejl har medført, at vi desværre slet ikke har modtaget nogen af de mails, der er sendt til denne adresse i perioden. Fejlen er nu rettet, så e-mailadressen foto@akademiskrejsebureau.dk nu er aktiv og klar til at modtage Deres bidrag. Har de sendt Deres bidrag til os i perioden 10.-13. marts, må vi desværre bede Dem om at gensende Deres billede til samme adresse, da vi ikke har modtaget deres mail.
 
Vi beklager meget ulejligheden.