Rejse- og afbestillingsforsikring hos Europæiske


Akademisk Rejsebureau samarbejder med det danske selskab Europæiske Rejseforsikring om at tilbyde vore rejsende rejse- og afbestillingsforsikring. 

Akademisk Rejsebureau anbefaler alle rejsedeltagere at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker udgifter i forbindelse med afbestilling pga. akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, der indtræffer inden afrejse og som rammer rejsedeltageren selv, ægtefælle, børn, forældre eller søskende. Bemærk at afbestillingsforsikring skal bestilles i samme periode som depositum indbetales. 

Ligeledes anbefales det alle rejsende at tegne en rejseforsikring der dækker omkostninger forbundet med eksempelvis sygdom, skader, tyveri, mistet eller ødelagt bagage samt lægebesøg og eventuel hjemtransport i forbindelse med sygdom eller ulykke. Det anbefales at tegne en rejseforsikring der også dækker bagage og bagageforsinkelse. 

Tegn rejseforsikring

Tegn afbestillingsforsikring (Bemærk, afhængig af rejsens pris, kan det i visse tilfælde være billigere at tegne en årsafbestillingsforsikring fremfor blot at forsikre sig for en enkelt rejse)

 


Frederiksberg Allé 3
1790 København V

Receptionens åbningstider:
mandag – fredag kl. 9–16
+45 33 25 25 25
info@er.dk


Det er kundens eget ansvar at gøre sig bekendt med forsikringsselskabets bestemmelser ved køb af forsikring, da det alene er forsikringsselskabets betingelser, der er gældende, hvis en forsikring købes. Akademisk Rejsebureau agerer udelukkende som formidler og bærer ikke ansvar i sager mellem kunden og forsikringsselskabet, ligesom Akademisk Rejsebureau ikke kan rådgive om forsikringers dækning og betingelser.