Visum til Etiopien

Visum er et krav for at kunne rejse til Etiopien. 

Vi gør opmærksom på, at visum ikke er inkluderet i rejsens pris.

Når man rejser til Etiopien er der tre muligheder for at søge om visum:
1. At søge hjemmefra via det Etiopisk konsulat i Stockholm via. post.
2. At søge e-visa på www.evisa.gov.et, hvis du har fået e-visum, skal du udskrive bekræftelsen og tage den med på rejsen.
3. Ved ankomst i lufthavnen i Addis Ababa.

Vi har gode erfaringer med at vente med visumprocessen til lufthavnen i Addis Ababa, men ved store grupper kan det være en fordel at have visum i orden ved ankomst, da man dermed kan gå relativt hurtigt igennem paskontrollen. 
Ved en grupperejse er det vigtigt, at alle i gruppen ansøger om visum på samme måde. Akademisk Rejsebureau vil vurdere hvilken visumansøgningsmetode der benyttes fra afgang til afgang baseret på gruppens størrelse. 

Ca. 2 måneder inden afrejse vil Akademisk Rejsebureau fremsende konkret information om visumprocessen, samt oplyse hvilken ansøgningsprocedure der vil blive benyttet. 


Praktisk information

  • Deres pas skal være gyldigt i 6 måneder efter rejsens afslutning. 
  • Ved ansøgning om visum ved ankomst til Addis Ababa, vil alle rejsedeltagere være forhåndsgodkendt, hvilket betyder at den rejsende ikke vil få afvist sin visumansøgning og dermed nægtet indrejse. Akademisk Rejsebureau sørger for denne forhåndsgodkendelse. 
  • Ved ansøgning om visum forud for rejsen er prisen  pr. 1. november 2018 348 kr. per person for 30 dage. (Prisen er med forbehold for prisændringer på afgiften til det Etiopiske konsulat) ​
  • Ved ansøgning om visum ved ankomst til Addis Ababa er prisen pr. 31. december 2015 40$ per person, som betales kontant ved ankomst. (Prisen er med forbehold for prisændringer) 
     

BEMÆRK Er De ikke dansk statsborger eller er De bosat udenfor Danmark, kan andre regler, priser og tidsfrister være gældende.