København bag facaden (byvandring)

Vi har her valgt et lille udsnit af byen ud, som Akademisk Rejsebureaus direktør og selv mangeårig rejseleder i Rusland kender som sin egen bukselomme. Det drejer sig om området fra Nørreport og op til Den lille Havfrue.

Vi mødes ved Nørreport Station kl. 10. Herfra går vi i adstadigt tempo forbi Livgardens Kaserne og ind i Kongens Have, hvor vi bl.a. gør holdt ved statuen af H.C. Andersen. Herfra går vi via den underjordiske tunnel under Sølvgade og passerer Sølvgades Skole, inden vi går ind i en baggård, hvor vi på den ene side ser de istandsætte ældre bygninger, der nu rummer andelslejligheder og på den anden side det sociale boligbyggeri. Her udpeger Thomas Køhler også den lejlighed, hvor der blev begået et bestialsk mord Langfredag morgen 2005.

Herfra fortsætter vi mod Skt. Pauls Kirke og videre mod Bredgade, hvor vi ser både den katolske, den russisk-ortodokse og sidst den engelske kirke i Churchill Parken.

Herfra går turen videre til Langelinje, hvor vi passerer statuen af Frederik IX, Langelinje-pavillionen og til sidst når Den lille Havfrue, hvor der er mulighed for at købe en kop kaffe og spise sin medbragte sandwich.

Turen fortsætter ud mod Strandboulevarden, hvorfra vi går forbi den svenske kirke og igennem Nyboder på vores vej tilbage til Nørreport. 

Varighed: To timer med pauser. 

Pris fra:
200,-
Dage:1
Bag facaden ekskursion med guide
Bestil rejse

Afgange og priser

RejsedatoerProduktLedige pladserPris fra

August 2020

31/8 - København bag facaden
Rejseleder: Thomas Køhler
Ledige pladser200,-Bestil