MS Repin

På Akademisk Rejsebureaus 11-dages krydstogt mellem Moskva og Skt. Petersborg benyttes MS Repin.

Skibet er bygget i Østrig i 1975 og gennemrenoveret i 2012. Skibet har 4 dæk, hvoraf der findes kahytter på to og de resterende to findes hh. bar og restaurant og soldæk. 
MS Repin har en kapacitet på i alt 150 personer fordelt på 34 twin-kahytter (to enkeltsenge), 2 enkeltkahytter, 46 trepersoners kahytter og 5 juniorsuiter - alle kahytter er udvendige. tcs

Teknisk information: 
Skibslængde: 110,1 meter
Skibsbredde: 14,5 meter

Faciliteter:
Bar-restaurant
Bar
Forelæsningssal
Læseværelse
Skibslæge
Souvenirbutik 
Tøjvask (mod betaling)

Alle kahytter er udstyret med:
Air-condition
Badeværelse m. håndvask, brus og toilet
Indbygget klædeskab
Køleskab
TV

Bemærk, at der ikke er hårtørrer i kahytterne og at alle kahytterne og indendørsarealer er røgfrie. 


Dækplan
Dækplan

     
Twin kahyt                                  

Opgraderinger:
Rejsens grundpris er for én person i twin-kahyt på main-deck. 
Kahytterne på upper-deck kræver en opgradering. Denne opgradering koster 2000 kroner pr. person. 
Der tillægges et gebyr for enkeltpersoner.  

Yderligere opgradering:
Vi kan også tilbyde yderligere opgradering til en standard juniorsuite, en opgraderet juniorsuite, en suite eller et trepersoners-værelse:

Standard juniorsuite: En standard juniorsuite er beliggende på enten lower- eller upperdeck, og er større end de øvrige kahytter samt indeholder to vinduer. Denne opgradering koster 7000 kr. pr. person. 

Opgraderet junirsuite: En opgraderet junior suite er beliggende på boat og er med altan. Denne opgradering koster 11.000 kr. pr. person.

Suite: En suite er beliggende på boat deck og består af to værelser samt altan. Denne opgradering koster 13.000 kr. pr. person. 

Trepersoners-værelse: Hvis De ønsker at være tre i én kahyt, kræver dette en opgradering til en standard juniorsuite, hvori den tredje soveplads vil være en udtrækssofa. Denne opgradering koster 7000 pr. person. 

Disse opgraderinger kan kun ske på forespørgsel, og vi kan ikke garantere ledighed. Hvis dette ønskes, bedes De kontakte os.

Faciliteter:
Samtlige kahytter på skibet - uanset dæk, er udstyret med: Enkeltsenge, vindue eller koøje, klimaanlæg, badeværelse med brus og toilet, klædeskab og køleskab. Bemærk, at der ikke er hårtørrer i kahytterne.

Receptionen på skibet har en værdiboks, hvor man kan få opbevaret værdisager. Der er restaurant om bord, soldæk og andre steder, hvor man kan opholde sig, mens vi sejler. På skibet er der også et vaskeri, der vasker tøj mod betaling. Undervejs på sejladsen er skibet udstyret med en skibslæge, der kan foretage mindre behandlinger samt diagnosticere. Skibslægen kan ikke udlevere eller udskrive medicin. Et besøg hos skibslægen skal betales kontant, men vil blive dækket af Deres rejseforsikring ved hjemkomst.

 

Afgange og priser

RejsedatoerProduktLedige pladserPris fra
29/5 - 8/6Flodkrydstogt fra Skt. Petersborg og Moskva - 11 dage
Rejseleder: Sonja Vesterholt
Ledige pladser12.995,-Bestil

Juli, 2020

31/7 - 10/8Flodkrydstogt fra Skt. Petersborg og Moskva - 11 dage
Rejseleder: Sonja Vesterholt
Ledige pladser13.995,-Bestil