Rejser til Etiopien

Etiopien er det eneste land i Afrika som ikke har været en koloni, men opstået som resultat af kejserdømmets ekspansion i sidste del af 1800-tallet og starten af 1900-tallet. Den kristne tro kom til landet allerede i 300-tallet og dermed er Etiopien en af verdens ældste kristne nationer. I dag tilhører flertallet af etiopierne den etiopisk-ortodokse kirke.  På rejsen til Etiopien med Akademisk Rejsebureau vil man blandt andet opleve, hvordan julen fejres i Etiopien, Tana-søens rundkirker, det kejserlige palads og meget mere. 

Etiopien ligger på Afrikas Horn og er et multietnisk og multikonfessionelt land. Bortset fra fem års italiensk besættelse (1936-41) blev Etiopen som det eneste land i Afrika aldrig kolonialiseret. Dette giver landet en særstatus blandt alle afrikanske stater, et faktum, som etiopierne selv er meget stolte over. I det hele taget adskiller Etiopien sig fra andre afrikanske lande, idet det selv ofte har ageret som en imperialistisk stormagt igennem historien. Allerede i 300-tallet antog Det Aksumistiske Rige, der på højden af sin magt omfattede både det nordlige Etiopien og store dele af det nuværende Yemen i det sydlige Arabien, kristendommen som sin officielle statsreligion. Dette gør Etiopien til en af verdens ældste kristne nationer, og ifølge legenden opbevares Pagtens Ark i dag i den nordlige del af landet. De kristne etiopiere er meget troende, og mange valfarter hvert år til Lalibela til epifani-festen, der svarer til vores jul.

Kulturrejse til Etiopien - Jul i Lalibela

Etiopien ligger på Afrikas Horn og er et multietnisk og multikonfessionelt land. Bortset fra fem års italiensk besættelse (1936-41) blev Etiopen som det eneste land i Afrika aldrig kolonialiseret. Dette giver landet en særstatus blandt alle afrikanske stater, et faktum, som etiop...Læs mere14 dageFra 24.995,-