Kulturrejse til Skt. Petersborg

Skt. Petersborg er Ruslands kulturhovedstad. Byen blev grundlagt af Peter den Store i 1703 efter europæisk forbillede – som et “vindue mod Europa”. Skt. Petersborg har siden sin grundlæggelse båret flere navne: Ved udbruddet af første verdenskrig blev navnet ændret til det russiske Petrograd, fremfor det tyskklingende Petersborg, og efter Lenins død i 1924 blev byens navn ændret til Leningrad. I 1991 blev navnet efter en afstemning ændret tilbage til det oprindelige Sankt Petersborg.

En rejse til Skt. Petersborg er en kulturrejse. Byen byder på en kavalkade af særprægede kulturoplevelser, fra det berømte Vinterpalads med de kejserlige modtagelsesgemakker og enestående verdenskunst af Rembrandt, Leonardo da Vinci og de franske impressionister, til panserkrydseren Aurora, der bogstaveligt talt affyrede skuddet, der indledte Oktoberrevolutionen i 1917.

På rejserne til Skt. Petersborg med Akademisk Rejsebureau kommer vi tæt på byens historie og kulturliv. Vi ser adelspalæerne langs kanalerne og de løgkuplede kirker med strålende ikoner. Vi kommer ind bag facaden i Dostojevskijs baggårde, og ser hvordan den lokale russer stadig bor i fælleslejligheder fra sovjettiden. Vi besøger Peter og Paul-fæstningen, hvor de russiske zarer og danske Kejserinde Dagmar ligger begravet, og så besøger vi Det Danske Kulturinstitut, hvor vi får en helt unik aften med foredrag, pirogger og klassisk musik.


 

BEMÆRK at visum IKKE er påkrævet for denne rejse!
Læs mere i afsnittet "Visum" herunder


Evalueringer:

Rejsen som helhed: Programmet:


4,7  /  5


4,7  /  5

Rejseleder: Lærerig:


4,9  /  5


4,9  /  5

 
Ovenstående stjerneangivelser er baseret på tidligere rejsendes besvarelser af vores evalueringsskema fremsendt efter endt rejse. 

Pris fra:
8.995,-
Dage:5

Gratis eneværelse
på udvalgte afgange


● Fly t/r København - Skt. Petersborg

● Overnatning på trestjernet hotel

● Morgenmad alle dage

● Tre frokoster*

● To middage

● Ekspertrejseleder

● Fuldt kulturprogram

● Alle entreér ifm. programmet

● Alle drikkepenge* På rejser af 5 dages varighed, er der kun inkluderet to frokoster
Bestil rejse

Dagsprogram (6+7 dage)


Dette dagsprogram er et eksempel på vores 6 dages rejse. På rejser af 7 dages varighed, gennemføres samme program dog spredt over 7 dage, hvilket giver mere tid på egen hånd. 


Nedenstående dagsprogram er vejledende, vi forbeholder os retten til at ændre i programmets sammensætning. De nævnte sejlture i programmet vil kun gennemføres såfremt vejret tillader det. Det endelige dagsprogram vil blive udleveret på afrejsedagen. 
 

Dag 1
Afgang fra Københavns Lufthavn. Efter indkvartering på hotellet i Skt. Petersborg samles gruppen i hotellobbyen og tager med rejselederen som guide ud på den første byrundtur i bus. Vi ser bl.a. hovedstrøget Nevskij Prospekt, hvor adelspalæerne står side om side, kanalerne der snor sig gennem centrum, den store Neva-flod og endelig byens vartegn, rytterstatuen af Skt. Petersborgs grundlægger, Peter den Store. Der er også tid til at overvære begyndelsen af den ortodokse aftensgudstjeneste i domkirken, Kazan-katedralen, inden vi slutter aftenen på en restaurant hvor der venter os en russisk velkomstmiddag, naturligvis med russisk vodka til.

Dag 2
Efter morgenmad tager vi med rejselederen på fortsat omvisning i Skt. Petersborg, denne gang med vores egen båd i stedet for bussen. På sejlturen oplever vi at store dele af pragtbyggeriet i den gamle hovedstad ser ud til at være skabt med henblik på at blive betragtet netop fra kanalerne og floden. Skt. Petersborg fremstår fra denne vinkel som et russisk forsøg på at forene elementer af Venedig og Amsterdam.

Sejlturen ender ved Peter og Paul-fæstningen, som ligger på en ø midt i Neva-floden. Her finder vi bl.a. Peter og Paul-katedralen, hvor de russiske zarer ligger begravet. Midt i kirkerummet ligger nu, efter genbegravelsen i 2006, Christian IX’s næstældste datter, Kejserinde Dagmar, der i Rusland var kendt som Maria Fjodorovna. På byrundturen hører vi også om sovjetperioden og ser bygningsværker og monumenter, der fortæller om denne nyere del af Ruslands historie. 
Efter en frokost får vi en omvisning i den berømte såkaldte Blodskirke, der med sine farvestrålende løgkupler fremstår meget forskellig fra resten af Skt. Petersborg, der ellers domineres af de europæiske stilarter barok og klassicisme. Blodskirken er bygget på det sted, hvor Alexander II i 1881 myrdedes ved et attentat, og er et eksempel på det fantasifulde og farverige russiske kirkebyggeri, vi ser i slutningen af det 19. århundrede i Rusland.
Efter denne omvisning er der tid på egen hånd, f.eks. til en indkøbstur på og omkring hovedstrøget Nevskij Prospekt, hvorefter bussen kører os tilbage på hotellet.

Dag 3
Dagen begynder med en omvisning på Vinterpaladset, som også huser kunstmuseet Eremitagen. Både kunstsamlingen og bygningsværket hører til verdens absolutte vidundere. Vi ser de enorme sale hvor zarerne kunne imponere fremmede ambassadører og statsoverhoveder. Højdepunktet i denne del af Vinterpaladset er tronsalen. Kunstsamlingen er verdensberømt for hovedværker af bl.a. Leonardo da Vinci og Rembrandt, samt den imponerende samling af fransk impressionisme, som er et resultat af mange konfiskationer af private samlinger efter revolutionen i 1917. Efter omvisningen er der tid til på egen hånd at bese Eremitagens kunstsamlinger, ligesom der er mulighed for i dag at gå på opdagelse i Skt. Petersborg på egen hånd. Rejselederen står til rådighed med anbefalinger til f.eks. museumsbesøg. En oplagt mulighed er Det Russiske Museum, det nationale kunstmuseum med russisk kunst fra klassiske ikoner over 1800-tallets realisme, og revolutionsårenes avantgarde til Sovjetunionens socialistiske realisme, og den undergrundskunst, der i sovjettiden udviklede sig parallelt med den statskontrollerede kunst. 

Dag 4
I dag skal vi på udflugt til de sommerpaladser Skt. Petersborg er verdensberømt for, og som er med på UNESCOs liste over verdens væsentligste kulturarv. Vi begynder med at tage ud i Finske Bugt med en hydrofoilbåd, som lægger til ved slottet Peterhof. Her bliver vi mødt af de store springvand, der, sammen med en kanal ud til bugten og et imponerende system af terrasser og guldbelagte statuer, leder den besøgende op til barokpaladset. Hovedattraktionen i Peterhof er netop parken og springvandene, så vi giver os god tid her, men går ikke ind på selve slottet. Vi skal nemlig videre til det nok mest kendte af sommerslottene, der ligger i byen Pusjkin, som i zartiden var kendt som 'Tsarskoje Selo', dvs. zarernes landsby. På Katharina-sommerslottet i Pusjkin ser vi bl.a. det berømte ravkammer. Hvor Vinterpaladset mest blev brugt til ceremonier og repræsentation var sommerpaladserne zarfamiliernes hyppigst anvendte private residenser i det meste af 1800-tallet. De byer, der opstod omkring sommerslottene, tilføjer med deres parker og haver et friskt pust til de første dages kulturprogram i storbyen Skt. Petersborg. Der serveres frokost på udflugten, og vi er hjemme i byen sent på eftermiddagen.

Dag 5
Vi begynder dagen med en klassisk Dostojevskij-vandretur. Gruppen følger bl.a. studenten Raskolnikovs rute fra det kummerlige hybel, han lejer i den tids slumkvarter, til den gamle pantelånerskes lejlighed, hvor han i første del af romanen Forbrydelse og Straf bliver til dobbeltmorder. Vi hører også om Dostojevskijs dramatiske liv i 1860’erne med kærlighedskvaler og en næsten uhelbredelig spillelidenskab, ligesom vi gennem kvarteret og fortællingerne fra forfatterens liv og værk prøver at forstå det opbrud, der ramte det russiske samfund i årtierne op til revolutionen.
Efter en frokost skal vi på Akademisk Rejsebureaus helt specielle byvandring 'bag facaden'. En gruppe specialguider, som typisk er journalister i deres daglige arbejde, viser os i små hold rundt på de bugnende fødevaremarkeder, i baggårdene og de beklumrede fælleslejligheder. Vi ser på den måde det Skt. Petersborg, som de fattigste russere i dag bor i. Disse sider af byen indgår aldrig i traditionelle turistrundvisninger i Skt. Petersborg, og programpunktet bliver alene til i kraft af det netværk, Akademisk Rejsebureaus stab af Ruslandseksperter har i Rusland.
Om aftenen åbner Det Danske Kulturinstitut i Skt. Petersborg sine døre eksklusivt for os. Vi hører om instituttet og dets virke i skabelsen af kontakt mellem vores to lande, Danmark og Rusland, og vi taler om de oplevelser, vi har haft i Skt. Petersborg. Gruppen underholdes af et klassisk ensemble eller en solist, som spiller dansk og russisk, klassisk musik. Til arrangementet serveres der vin, vodka og russiske madpirogger.

Dag 6
På afrejsedagen er der tid på egen hånd, indtil bussen kører gruppen i lufthavnen, og vi flyver hjem til Danmark.

Dagsprogram (5 dage)

Nedenstående dagsprogram er vejledende, vi forbeholder os retten til at ændre i programmets sammensætning. De nævnte sejlture i programmet vil kun gennemføres såfremt vejret tillader det. Det endelige dagsprogram vil blive udleveret på afrejsedagen. 
 

Dag 1
Afgang fra Københavns Lufthavn. Efter indkvartering på hotellet i Skt. Petersborg samles gruppen i hotellobbyen og tager med rejselederen som guide ud på den første byrundtur i bus. Vi ser bl.a. hovedstrøget Nevskij Prospekt, hvor adelspalæerne står side om side, kanalerne der snor sig gennem centrum, den store Neva-flod og endelig byens vartegn, rytterstatuen af Skt. Petersborgs grundlægger, Peter den Store. Der er også tid til at overvære begyndelsen af den ortodokse aftensgudstjeneste i domkirken, Kazan-katedralen, inden vi slutter aftenen på en restaurant hvor der venter os en russisk velkomstmiddag, naturligvis med russisk vodka til.

Dag 2
Efter morgenmad tager vi med rejselederen på fortsat omvisning i Skt. Petersborg, denne gang med vores egen båd i stedet for bussen. På sejlturen oplever vi at store dele af pragtbyggeriet i den gamle hovedstad ser ud til at være skabt med henblik på at blive betragtet netop fra kanalerne og floden. Skt. Petersborg fremstår fra denne vinkel som et russisk forsøg på at forene elementer af Venedig og Amsterdam.

Sejlturen ender ved Peter og Paul-fæstningen, som ligger på en ø midt i Neva-floden. Her finder vi bl.a. Peter og Paul-katedralen, hvor de russiske zarer ligger begravet. Midt i kirkerummet ligger nu, efter genbegravelsen i 2006, Christian IX’s næstældste datter, Kejserinde Dagmar, der i Rusland var kendt som Maria Fjodorovna. På byrundturen hører vi også om sovjetperioden og ser bygningsværker og monumenter, der fortæller om denne nyere del af Ruslands historie. 
Efter en frokost får vi en omvisning i den berømte såkaldte Blodskirke, der med sine farvestrålende løgkupler fremstår meget forskellig fra resten af Skt. Petersborg, der ellers domineres af de europæiske stilarter barok og klassicisme. Blodskirken er bygget på det sted, hvor Alexander II i 1881 myrdedes ved et attentat, og er et eksempel på det fantasifulde og farverige russiske kirkebyggeri, vi ser i slutningen af det 19. århundrede i Rusland.
Efter denne omvisning er der tid på egen hånd, f.eks. til en indkøbstur på og omkring hovedstrøget Nevskij Prospekt, hvorefter bussen kører os tilbage på hotellet.

Dag 3
Dagen begynder med en omvisning på Vinterpaladset, som også huser kunstmuseet Eremitagen. Både kunstsamlingen og bygningsværket hører til verdens absolutte vidundere. Vi ser de enorme sale hvor zarerne kunne imponere fremmede ambassadører og statsoverhoveder. Højdepunktet i denne del af Vinterpaladset er tronsalen. Kunstsamlingen er verdensberømt for hovedværker af bl.a. Leonardo da Vinci og Rembrandt, samt den imponerende samling af fransk impressionisme, som er et resultat af mange konfiskationer af private samlinger efter revolutionen i 1917. Efter omvisningen er der tid til på egen hånd at bese Eremitagens kunstsamlinger, ligesom der er mulighed for i dag at gå på opdagelse i Skt. Petersborg på egen hånd. Rejselederen står til rådighed med anbefalinger til f.eks. museumsbesøg. En oplagt mulighed er Det Russiske Museum, det nationale kunstmuseum med russisk kunst fra klassiske ikoner over 1800-tallets realisme, og revolutionsårenes avantgarde til Sovjetunionens socialistiske realisme, og den undergrundskunst, der i sovjettiden udviklede sig parallelt med den statskontrollerede kunst. 

Dag 4
Vi begynder dagen med en klassisk Dostojevskij-vandretur. Gruppen følger bl.a. studenten Raskolnikovs rute fra det kummerlige hybel, han lejer i den tids slumkvarter, til den gamle pantelånerskes lejlighed, hvor han i første del af romanen Forbrydelse og Straf bliver til dobbeltmorder. Vi hører også om Dostojevskijs dramatiske liv i 1860’erne med kærlighedskvaler og en næsten uhelbredelig spillelidenskab, ligesom vi gennem kvarteret og fortællingerne fra forfatterens liv og værk prøver at forstå det opbrud, der ramte det russiske samfund i årtierne op til revolutionen.
Efter en frokost skal vi på Akademisk Rejsebureaus helt specielle byvandring 'bag facaden'. En gruppe specialguider, som typisk er journalister i deres daglige arbejde, viser os i små hold rundt på de bugnende fødevaremarkeder, i baggårdene og de beklumrede fælleslejligheder. Vi ser på den måde det Skt. Petersborg, som de fattigste russere i dag bor i. Disse sider af byen indgår aldrig i traditionelle turistrundvisninger i Skt. Petersborg, og programpunktet bliver alene til i kraft af det netværk, Akademisk Rejsebureaus stab af Ruslandseksperter har i Rusland.
Om aftenen åbner Det Danske Kulturinstitut i Skt. Petersborg sine døre eksklusivt for os. Vi hører om instituttet og dets virke i skabelsen af kontakt mellem vores to lande, Danmark og Rusland, og vi taler om de oplevelser, vi har haft i Skt. Petersborg. Gruppen underholdes af et klassisk ensemble eller en solist, som spiller dansk og russisk, klassisk musik. Til arrangementet serveres der vin, vodka og russiske madpirogger.

Dag 5
På afrejsedagen er der tid på egen hånd, indtil bussen kører gruppen i lufthavnen, og vi flyver hjem til Danmark.

Hvad er inkluderet?

 • Fly København – Skt. Petersborg tur/retur
 • Overnatning på centralt beliggende trestjernet hotel med eget bad og toilet (Gratis eneværelse på udvalgte afgange)
 • Morgenmad alle dage
 • Tre fælles frokoster*
 • To fælles middage
 • Al transport i forbindelse med programmet
 • Rundvisning på Vinterpaladset med kunstmuseet Eremitagen
 • Hydrofoilbåd fra det centrale Skt. Petersborg til slottet Peterhof**
 • Slotshaven ved Peterhof**
 • Rundvisning på Katharina-sommerslottet i landsbyen Pusjkin**
 • Akademisk Rejsebureaus eksklusive byvandring bag facaden i Skt. Petersborg hvor vi bl.a. kommer indenfor i fælleslejlighederne - et levn fra Sovjettiden.
 • Rundvisning ved Peter og Paul-fæstningen med kejserinde Dagmars grav
 • Rundvisning i Blodskatedralen
 • Busrundtur med bl.a. Bronzerytteren og Nevskij Prospekt
 • Dostojevskij-vandretur
 • Kanalrundfart
 • Eksklusivt besøg på Det Danske Kulturinstitut
 • Alle udflugter og adgangsbilletter ifm. programmet
 • Lokal, engelsktalende rejselederassistent
 • Alle drikkepenge
   

* På rejser af 5 dages varighed, er der kun inkluderet to frokoster
** Indgår ikke på rejser af 5 dages varighed

Praktisk information

Flyrejsen
De senere år er antallet af direkte afgange fra Danmark til Rusland blevet betydeligt reduceret. Der findes eksempelvis ikke længere faste daglige afgange mellem København og Skt. Petersborg, og vi vil derfor i mindre grad kunne tilbyde direkte afgange. SAS har ruter til Rusland via Stockholm, Air Baltic via Riga og Czech Airlines via Prag. Disse er vores foretrukne forbindelser, men det kan ikke afvises, at helt andre alternativer kan blive aktuelle. Det er naturligvis beklageligt, at den ellers relativt korte rejse, skal forlænges med en mellemlanding, men det er desværre efterhånden vilkårene, når rejsen går til Rusland. De endelige flytider vil blive oplyst i informationsbrevet 1 måned før afrejse. 

Strabadser
Vi gør opmærksom på, at denne rejse ikke er egnet for personer, der er afhængig af personlig hjælper, kørestol eller rollator. Desuden beder vi personer der er langsomt/dårligt gående eller gangbesværet om at være opmærksomme på, at man for at kunne deltage på rejsen, skal kunne gå 4-5 km i et almindeligt spadser-tempo med få korte stop undervejs. Rejsen er tilrettelagt efter et fast tidsskema, hvori det desværre ikke muligt at tage hensyn til langsomt/dårligt gående, ligesom flere af de steder vi besøger undervejs ikke er egnede for personer med gangbesvær. De er altid velkommen til at kontakte Akademisk Rejsebureau forud for Deres bestilling, såfremt De mener, at ovenstående kunne give Dem problemer.

Valuta
Den russiske valuta er rubler. Den aktuelle vekselkurs kan findes her: valutakurser.dk
Kreditkort som Mastercard og Visa er helt almindelige i Rusland og kan nemt benyttes i langt størstedelen af alle butikker og restauranter. Der findes desuden flere hæveautomater, hvor det er muligt at hæve kontanter. Vi fraråder at medbringe et stort kontantbeløb på rejsen, dog kan man med fordel veksle et mindre beløb rubler hjemmefra, så man har til mindre udgifter de første dage. Vi fraråder, at medbringe danske kroner med henblik på at veksle på destinationen.
Afhængigt af ens forventede forbrug er det vores erfaring, at et beløb svarende til mellem 500-1.000 danske kroner for to personer, vil være tilstrækkeligt at medbringe i den lokale valuta. Vi anbefaler, at man benytter sit kreditkort i så stor udstrækning som muligt til køb på rejsen.

Vejr, tidsforskel, drikkevand, påklædning mm.
Klik her for praktisk information

Hvide nætter

Hvide nætter, er et udtryk der beskriver perioden omkring sommersolhverv, hvor store dele af Rusland, herunder Skt. Petersborg - verdens nordligste beliggende millionby, på grund af sin nordlige beliggenhed oplever de lyse nætter, hvor solens stråler oplyser byen natten igennem. De hvide nætter i Skt. Petersborg markeres med en international klassisk musikfestival der under navnet "Stars of the White Nights" spiller fra slut maj til starten af juli på Skt. Petersborgs, og et af Ruslands mest historiske teatre, Mariinskij-teatret. Musikfestivallen byder på både opera, ballet og klassisk musik fremført af verdens førende dansere, sangere og musikere. 

Om natten, mens solens stråler kaster sit orange lys på himlen, hæves Neva-flodens broer for at lade de større skibe passere igennem. Paladsbroen, der spænder fra pladsen ved Vinterpaladset over Neva-floden, er den mest imponerende af broerne og et kendt varetegn for byen. En stor oplevelse under de hvide nætter er netop at sejle på byens kanaler og Neva-floden om natten - igennem de åbne broer og langs de mennesketomme gader og opleve millionbyen mens den sover. På rejserne "Kulturrejse til Skt. Petersborg - hvide nætter" tilbyder vi muligheden for at deltage på en natlig kanalrundfart på vores egen private båd.

Visum

E-visum er påkrævet på denne rejse

Pr. 1. oktober 2019 er der indført nye visumregler for rejser til Skt. Petsersborg. Dette medfører, at man ved rejser til Skt. Petersborg på op til 8 dage, ikke behøver et tradionelt russisk visum, men kan nøjes med et gratis e-visum, som udfyldes online - dette gælder udelukkende rejser til Skt. Petersborg, og det er ikke muligt at forlade Skt. Petersborg under opholdet.

Det er derfor påkrævet, at rejsende ansøger om et e-visum, hvilket kan gøres gratis online. Link til denne vil blive fremsendt før rejsen. 

Læs mere om visum til Rusland

 

Tilkøb

Musik, opera og ballet
På alle afgange bestræber vi os på, at kunne tilbyde muligheden for at tilkøbe en aften med klassisk musik, opera eller ballet på et af Ruslands mest kendte teatre - Mariinskij-teatret i Skt. Petersborg. Tilbud om tilkøb fremsendes når programmet kendes, dette er typisk ca. 2 måneder før afrejse.

I perioden fra midt juli til start september holder de store teatre sommerlukket, vi vil dog i denne periode bestræbe os på at kunne tilbyde forestillinger på nogle af de mindre teatre, eksempelvis Mikhailovskij eller Alexandrinskij.

Opgradering af hotel

Inkluderet i grundprisen for denne rejse er indkvartering i delt dobbeltværelse på trestjernet hotel med morgenmad. Det er muligt at læse mere om hotellet ved at følge linket i højre kolonne af siden.

Vi tilbyder dog muligheden for at opgradere til enten fire- eller femstjernet hotel. Herunder finder de henvisninger til de hoteller vi tilbyder som opgraderingsmuligheder.


Hotel Renaissance St. Petersburg Baltic Hotel 

4 stjerner


Det firestjernede Hotel Renaissance St. Petersburg Baltic Hotel er beliggende centralt i Skt. Petersborg med udsigt til Isak-Katedralen fra den impornerende tagterrase. I 2004 gennemgik hotellet en stor renovering, og det fremstår derfor i god stand og i moderne stil.Pris fra 500 kr. per person per nat. 
Læs mere om hotellet

 

Hotel Astoria

5 stjerner


Det femstjernede Hotel Astoria ligger lige over for Isaak-katerdralen i det absolutte centrum af Skt. Petersborg. Hotellet åbnede i 1912, og er i bygget i en elegant art-nouveau stil af den svensk-russiske arkitekt Fyodor Lidval. Det gamle hotel har igennem historien spillet flere små roller, bl.a. har Lenin holdt tale fra balkonen i 1919. Under belejringen af Leningrad under 2. verdenskrig, blev hotellet brugt som hospital for musikere, kunstnere og forfattere. Den nyeste renovation af hotellet fandt sted i 2012 ved hundredsårsjubilæet.

Pris fra 750 kr. per person per nat. 
Læs mere om hotellet

Ovenstående priser er per personer per nat og skal tillægges rejsens grundpris. 

Vi gør opmærksom på, at alle ønsker om opgradering skal forspørges hos Akademisk Rejsebureau. Da vi ikke råder over et fast antal værelser på hotellerne, tager vi forbehold for plads, og kan derfor ikke garantere, at en forespørgsel kan efterkommes. Priserne for opgradering kan variere meget fra afgang til afgang afhængigt af sæson, vi kan derfor ikke angive en specifik pris for opgradering på de enkelte afgange. Ved ønske om opgraering vil vi indhente pris fra hotellet. 

Afgange og priser

RejsedatoerProduktLedige pladserPris fra

Marts 2021

31/3 - 6/4Kulturrejse til Skt. Petersborg
Rejseleder: Rikke Helms
7 dage + Gratis eneværelse!
Ledige pladser9.995,-Bestil

April 2021

28/4 - 2/5Kulturrejse til Skt. Petersborg
Rejseleder: Anastasia Lomagina
5 dage + gratis eneværelse
Ledige pladser8.995,-Bestil

Maj 2021

20/5 - 24/5Kulturrejse til Skt. Petersborg
Rejseleder: Anastasia Lomagina
5 dage
Ledige pladser8.995,-Bestil

Juni 2021

10/6 - 15/6Kulturrejse til Skt. Petersborg - hvide nætter
Rejseleder: Anastasia Lomagina
Ledige pladser10.995,-Bestil

Juli 2021

8/7 - 13/7Kulturrejse til Skt. Petersborg
Rejseleder: Anastasia Lomagina
Ledige pladser9.995,-Bestil

August 2021

5/8 - 10/8Kulturrejse til Skt. Petersborg
Rejseleder: Anastasia Lomagina
Ledige pladser9.995,-Bestil

September 2021

2/9 - 7/9Kulturrejse til Skt. Petersborg
Rejseleder: Anastasia Lomagina
Gratis eneværelse
Ledige pladser9.995,-Bestil

Oktober 2021

1/10 - 7/10Kulturrejse til Skt. Petersborg
Rejseleder: Rikke Helms
7 dage + Gratis eneværelse!
Ledige pladser9.995,-Bestil